Σήμερα 9 Ιανουαρίου 2023 το Grevena Press συνάντησε τον κ. Κώστα Παλάσκα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο κος Παλάσκας ήταν υποψήφιος Δήμαρχος την προηγούμενη τετραετία για τα Γρεβενά. Έχει έντονη πολιτική δράση, ζει και εργάζεται για το καλό του νομού μας και το καλό των Γρεβενών.

Αναφέρθηκε στα χρόνια που εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση στους  Φιλιππαίους Γρεβενών αλλά και ως Πρόεδρος του χωριού του το οποίο με την συνεργασία των Φορέων, του  τότε Δημάρχου και του Νομάρχη κατάφεραν  στα καλά χρόνια το χωρίο του να φτάσει να έχει μέσα σε ένα τριήμερο 17000 επισκέπτες. Εργάζεται πάντα για το καλό του  τόπου και παραμένει έντιμος και καθαρός χωρίς να δίνει το παραμικρό δικαίωμα.

Πιστεύει στα Γρεβενά, τα Γρεβενά έχουν απίστευτη δυναμική και μπορούν να ξανά γίνουν όπως παλιά, μας είπε χαρακτηριστικά. Αυτό που προτείνει είναι να γίνουν πιο ελκυστικά, για τους ανθρώπους που τους αρέσει το χιόνι, η φύση, τα γεφύρια και οι εκκλησίες. Τέλος, θέλει τα νέα παιδιά να μπουν και να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση και την πολιτική.

Διαβεβαίωσε τους Δημότες των Γρεβενών πως το 2023 θα αγωνιστεί πραγματικά για να γίνει η Ανατροπή και η αναγέννηση για τα Γρεβενά μας.

Ο κ. Κώστας Παλάσκας καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος για τα Γρεβενά με  τον Συνδυασμό Ανατροπή, Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας. Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή χρονιά και καλή επιτυχία.

 

Πηγή: https://grevenapress.gr/apokleistiki-synentefxi-tou-k-kosta-palaska-sto-grevenapress-fotografiesvideo/